JAWATAN KOSONG

Pemohon-pemohon adalah dipelawa daripada warga kerja atau ahli keluarga terdekat dan warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan di Yayasan Selangor seperti berikut:

BILANGAN JAWATAN BAHAGIAN/UNIT GRED GAJI KEKOSONGAN SYARAT MINIMA BIDANG TUGAS
1 Pengurus Harta N48 1 Ijazah Sarjana Muda
2 Eksekutif Kewangan N41 1 Ijazah Sarjana Muda Perkaunan
3 Eksekutif Audit Dalam N41 1 Ijazah Sarjana Muda
4 Pemandu
Kenderaan
Asrama Yayasan
Selangor Sabak Bernam
R1 1 PMR

CARA MEMOHON

a) Borang permohonan boleh dimuat turun melalui laman web Yayasan Selangor :

b) Tarikh Iklan dibuka : 5 Julai 2018
Tarikh tutup            :      12 Julai 2018

c) Pemohon hendaklah menghantar ‘resume’ beserta Borang Permohonan Jawatan keUnit Sumber Manusia. Pemohon yang masih berkhidmat hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Bahagian/ Unit dan disertakan dengan sesalinan sijil-sijil yang berkaitan yang telah disahkan.

PERMOHONAN

Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah dihantar ke alamat seperti di bawah. Sila tuliskan nama jawatan yang dipohon di bahagian atas sebelah kiri sampul surat:

YAYASAN SELANGOR
TINGKAT 18, MENARA YAYASAN SELANGOR,
18A, PERSIARAN BARAT,
46000 PETALING JAYA, SELANGOR DARUL EHSAN
(U.P: UNIT SUMBER MANUSIA )

Semua permohonan hendaklah sampai tidak lewat dari tarikh tutup iklan pada hari Khamis, 12 Julai 2018, jam 4.00 petang. Hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil menghadiri temuduga. Calon yang tidak menerima jawapan setelah 3 bulan dari tarikh tutup iklan dianggap tidak berjaya.

By | 2018-07-06T03:55:23+00:00 July 6th, 2018|Berita Terkini|0 Comments